Wie is Eelke?

Eelke en Jon strandfoto op Bonaire

Eelke en Jon op Bonaire

Hoi welkom op mijn blog, ik ben Eelke Kelderman en samen met Jon ontdek ik steeds weer een stukje van de wereld. We zitten allebei in een (elektrische) rolstoel dus dat maakt het vaak best bijzonder. Ik vertel jou graag alles over onze reizen. Je hoeft alleen maar onze wielsporen te volgen.

Ik begon met de website Eelkedroomt.nl, hier verzamel ik bijzondere rolstoeltoegankelijke hotels,  B&B’s en af en toe een huisje in Nederland. In 2012 kwam mijn droom uit. Een boekje met 20 heerlijke weekends weg in Nederland met mijn naam erop! De ANWB is de uitgever. Het boekje bestel je gewoon bij de (online) boekwinkel: ‘Bed & Breakfast zonder drempels’.

Op deze blog vind je vooral tips, foto’s, filmpjes en verhalen over reizen naar het buitenland in een rolstoel. O ja, ik vertel mijn verhaal ook graag live, dus zoek je een enthousiaste spreker of workshopleider op dit thema? Call me! Vragen of tips? Ik hoor het graag!

Goede reis! Liefs, Eelke

...